Vaalimatka

EIJA-RIITTA

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vaalimatkani loppuhuipennus alkaa jo häämöttää. Sunnuntaina kokoonnumme viimein yhdessä kuulemaan vaalien tulokset. Tämä huikea matka on opettanut minulle paljon. Kokemukseni vaalikampanjoinnista on ollut erittäin positiivinen, ja sitoutumiseni yhteisten asioiden hoitamiseen on matkan aikana vain syventynyt entuudestaan. Tiimini ja tukiporukkani on ollut matkan varrella korvaamaton. Ilman heitä tämä ei olisi mahdollista.


Keskusteluja ja kohtaamisia


Olemme kiertäneet vaalikampanjan tiimoilta Kala-, Pyhä- ja Siikajokilaaksossa, Oulun ja Raahen alueilla, Koillismaalla, Iijokivarressa sekä Kainuussa. Vaalimatka on tuonut eteeni monia antoisia kohtaamisia ja keskusteluja. Olen kohdannut tupailloissa monia sellaisia henkilöitä, jotka ovat kertoneet olevansa ensimmäistä kertaa elämässään jossakin poliittisessa tilaisuudessa. On ollut hienoa kuulla, että myös he ovat innostuneet lähtemään tällä kertaa mukaan.

Keskustelujemme teemat ovat vaihdelleet susipolitiikasta ilmastokysymyksiin, lapsiperheiden arjesta ikäihmisten kotihoitoon, yrittäjyyden ja osaamisen edistämisestä metsätalouteen ja kotimaisen ruoan viljelyyn. Keskusteluissa on käyty läpi kaikkea, mikä liittyy turvalliseen arkeen, tulevaisuuden luottamukseen ja yhteisölliseen toimintaan. Ihmisten mielen päällä ovat tuntuneet olevan erityisesti maatalouden tilanne ja kotimaisen ruoan tuotannon tulevaisuus, lapsiperheiden palvelut ja äitien kotona tekemän työn arvostus sekä ammatillisen koulutuksen kehittäminen ja yrittäjyyden edistäminen. Nämä ovat tärkeitä asioita, joita todella haluan toiminnallani edistää


Loppuhuipennus on käsillä


Keskustan tavoitteena on nousta vaalivoittoon ja olla varmistamassa ihmisyyden näkökulmasta tehtävän politiikan jatkuminen. Se onnistuu äänestäjien antaman luottamuksen myötä. Keskusta toimii ihmisten keskellä, ihmisten kanssa ja ihmisten hyväksi. Koko Suomessa, niin kaupungeissa kuin maaseudulla. On suuri kunnia olla ehdokkaana Keskustan riveissä. Vahvasti sitoutuneena Suomen arvoisiin tekoihin.

Kampanjointimme jatkuu täysillä loppuun asti. Jokainen tapahtuma ja kohtaaminen on tärkeä. Sunnuntaina kokoonnumme yhdessä seuraamaan vaalien tuloksia. Vaalivalvojaisiini ovat kaikki tervetulleita juttelemaan, seuraamaan tuloksia ja nauttimaan kahvitarjoilusta.

Nähdään Saalastinsalissa vaalivalvojaisten merkeissä sunnuntaina klo 20 alkaen!