Kampanjapäällikön mietteitä – Parempaa et löydä

EIJA-RIITTA

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kirjoittaja: Maarit Leppimaa, kampanjapäällikkö

Sain viime syksynä yllättävän puhelun. Eija-Riitta soitti ja kysyi, alkaisinko hänelle kampanjapäälliköksi. Halusin miettiä asiaa yön yli, koska vastuu olisi iso, ja toki kotiväen mietteet oli kuultava. Kun perhe näytti vihreää valoa, oli helppo vastata kyllä. Ratkaisevinta oli Eija-Riitta itse. Hän on ihmisenä lämmin ja hyväsydäminen ihminen. Yksi suuresti arvostamani piirre hänessä on avarakatseisuus. Hän ei myöskään pelkää haasteita, eivätkä asiat jää hänelle hampaankoloon.

Olen itsekin Eija-Riittaa haastanut ja välit ovat pysyneet siitä huolimatta erinomaisina, mitä arvostan. Eija-Riitta uskaltaa käsitellä vaikeitakin asioita ja tuoda epäkohtia rakentavasti esiin. Juuri tämä rakentava työskentely on Eija-Riitan vahvuus. Hän on yhteistyökykyisin ihminen, jonka tunnen.

Tiedän, että Eija-Riitta ei tarvitse eduskuntaa, mutta eduskunta tarvitsee Eija-Riittaa. Ennen kaikkea Suomi tarvitsee Eija-Riittaa.

Olen tutustunut Eija-Riittaan omana valtuustoaikana eli noin reilun kuuden vuoden ajan. Olen aina kokenut, että Eija-Riitta on kuin luotu kansanedustajaksi. Minulle on syntynyt vuosi vuodelta vahvempi luottamus häneen ja hänen kykyihinsä. Minuun on tehnyt vaikutuksen hänen tietämyksensä asioista, hän on hyvin viisas nainen. Eija-Riitta perehtyy asioihin aina hyvin ja on kiinnostunut kaikista ihmistä. Hän pystyy ajamaan lapsiperheiden, maanviljelijöiden, vanhusten, yrittäjien, ihan kaikkien asioita. Tiedän, että Eija-Riittaa parempaa ehdokasta ei löydy ja meillä on nyt ratkaisun avaimet käsissä. Haluammeko kehittää Pohjois-Suomea?

Eija-Riitta on arvostettu ja pidetty henkilö yli puoluerajojen ja se kertookin hänestä enemmän kuin omat kokemukseni. Tiedän, että Eija-Riitta ei tarvitse eduskuntaa, mutta eduskunta tarvitsee Eija-Riittaa. Ennen kaikkea Suomi tarvitsee Eija-Riittaa.

Tämä tehtävä on mieluisa, kun saan kunnian edustaa Suomen parasta ehdokasta.